Veda ziyaretleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ziyarete gelen Aygöl, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Şübe müdürleri ve çalışanları tarafından karşılandı.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çelik, sporla ilgili çalışmalarda Aygöl’ün kendilerine yardımlarını eksik etmediğini, uyum içinde çalışmalarının ve spor ailesine önemli katkılarının bulunduğunu belirterek hizmetlerinden dolayı Aygöl’e teşekkür etti.
Çelik ;“Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çerçevesinden bakarsak spora bakış açısı insana bakış açısıyla çok farklı her şeyden önce bir gönül adamı bir dava adamı. Bir devlet memurunun hangi niteliklerde olması gerektiği konusunda bize büyük bir rehberlik yaptı. Sayın Vali Yardımcımız çok güzel bir yere gidiyor. İnşallah Allah izin verirse ülkemize daha çok güzel hizmetler edecek. Ama biz kendi adımıza biraz buruk biraz üzgünüz. Çok kıymetli bir devlet adamı, bizimde büyüğümüz mülki amirimiz, yeri geldiğinde üstümüz yeri geldiğinde abimizdi. Ben hem şahsım hem de personelim adına kendisine yeni görevinde başarılar dilerim.” dedi.

RİZE’Yİ ASLA UNUTMAYACAĞIM

Duygusal vedalaşmada konuşan Aygöl; “Görevim sırasında en dinamik ve uyum içinde çalıştığım kurumlardan biri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüydü. Spor İl Müdürlüğü spor faaliyetlerinin yanı sıra, personeli ve diğer çalışmalarıyla hareketli bir kurum olmasından dolayı koordineli bir çalışma gerçekleştirdik. Başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik olmak üzere, şube müdürleri ve tüm kurum çalışanlarından her zaman saygı ve nezaket gördüm. Rize’yi asla unutmayacağım” İfadelerine yer verdi.

ÇOCUKLARIMIZA BİZ SAHİP ÇIKACAĞIZ


         Geleceğin en önemli bakanlıkların başında Gençlik ve Spor Bakanlığı geldiğini vurgulayan Aygöl, “Memleketini sırtlayacak, insanları hayata hazırlayacak bakanlığın şuanda ildeki temsilcilerisiniz. Üzerinizde çok büyük bir yük çok büyük bir sorumluluk olduğunu hepiniz farkındasınız. Şunu net ifade edeyim; biz bu memleketin çocuklarına, gençlerine sahip çıkmazsak başkaları sahip çıkıyor. Böyle bir yükümlülük konumumuzun olduğunu hatırlatmak istiyorum arkadaşlarımıza. Bunun doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi yok çocuklarımıza biz sahip çıkmazsak boşluk kabul etmiyor bu dünya.” Dedi.

Konuşmalardan sonra Vali Yardımcısı Genel Sekreterimiz Şefik Aygöl, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü ve çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çekti.