Spor Genel Müdürlüğü 2014-2015 yılı okul Sporları faaliyet programında yer alan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 30 Mart 3 Nisan 2015 tarihleri arasında Atletizm Sahasında düzenlenen, toplam 45 Okul takımının katıldığı Küçükler Yıldızlar ve Gençler Atletizm il Birinciliği müsabakaları son buldu.

Küçük Erkekler kategorisinde 1.ci Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu olurken, 2.ci Pazar Hamidiye  Orta Okulu, 3.cü Fındıklı Aksu Atatürk Orta Okulu, 4.cü ise Özel Şahika Salih Kalkavan Orta Okulu oldu.

Küçük kızlar kategorisinde birinci olan takım Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu, 2.ci Rize İmam Hatip Orta Okulu, 3.cü Pazar Hamidiye  Orta Okulu, 4.cü ise Merkez Cumhuriyet Atatürk Orta Okulu oldu.

Yıldız Erkekler kategorisinde ise 1.ci Özel Şahika Salih Kalkavan Orta Okulu, 2. Pazar Hüseyin Sağıroğlu  Orta Okulu, 3. Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu ve 4. ise Pazar Özel Çözüm Orta Okulu oldu.

Yıldız Kızlar kategorisinde ise 1.ci Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu olurken, 2.ci Pazar Hüseyin Sağıroğlu  Orta Okulu, 3.cü Pazar Özel Çözüm Orta Okulu, 4.cü ise Özel Şahika Salih Kalkavan Orta Okulu oldu.

Genç Erkekler kategorisinde ise 1.ci Rize Anadolu Lisesi, 2.ci Ardeşen METEM Lisesi, 3.cü Ardeşen Kanuni Anadolu Lisesi, 4.cü ise Ahmet Erdoğan Anadolu İmam hatip Lisesi oldu.

Genç Kızlarda ise 1.ci Ardeşen Kanuni Anadolu Lisesi. 2.ci Ardeşen Türk Telekom And. Lisesi, 3.cü Ardeşen METEM Lisesi oldu.

Dereceye giren takımlara madalyaları Spor Şube Müdürü Cafer KÜÇÜKMUSTAFA tarafından takdim edildi.