Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa ÇELİK’inde katılımlarıyla birlikte Rize Orta Pazar İlköğretim Okulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde  bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

                Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK, Gençlik Merkezi Müdürü Muammer BAYRAKTAR, , Gençlik Merkezi Liderleri ve gönüllü gençlerin katıldığı etkinlikle öğrencilere müzik, tiyatro, resim, sokak oyunları aktiviteleri yaptırıldı.

                İl Müdürü Mustafa ÇELİK yaptığı açıklamasında “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası ve Kardeşlik haftasında etkinlikleri içerisinde öğrencilerimizle bir araya geldik. Gençlik Merkezi liderlerimiz ve gönüllü gençlerimizle çocuklarımızın bir nebzede olsa yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bizlere. Minik kardeşlerimizi böyle anlamlı bir günde ziyaret ederek hem bayramlarını beraber kutladık hem de onlarla hoş vakit geçirdik. “ açıklamasında bulundu.

                Rize Gençlik Merkezi tarafından gerçekleştirilen etkinlikleri çok beğendiklerini ifade eden Rize Orta Pazar İlköğretim Okulu öğrencileri Gençlik lideri abilerimize ve ablalarımıza çok teşekkür ederiz. Hayatımızda ilk defa palyonço gördük.  Yapılan etkinliklerde çok eğlendik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında bizleri yalnız bırakmadıkları için yanımızda oldukları için teşekkür ediyoruz dediler.