2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları çerçevesinde Rize’de Liseler arası Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakaları yapıldı.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürlüğü tarafından düzenlediği Okullar arası Liseli gençler Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakalarına 10 erkek 7 kız takımı olmak üzere toplam 17 takım katıldı.

Güneysu Spor Salonun’da gerçekleştirilen Liseler arası okul sporları Masa Tenisi Gençler müsabakası il şampiyonasında Erkekler kategorisinde 1. Tevfik İleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. 2.Kaptan Ahmet Erdoğan And. İmam Hatip Lisesi, 3.Pazar Fen Lisesi 4.Ali Metin Kazancı Rize Lisesi oldu.

Liseler okullar arası Masa Tenisi Genç kızlar il şampiyonasında da ilk dörde giren takımlar belli oldu. Ardeşen Şehit Ömer Halis Demir Fen Lisesi şampiyon olurken, Ali Metin Kazancı Rize Lisesi ikinci, Fatih Anadolu Lisesi üçüncü, Çay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü sırada yer aldı.
Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız Turnuvaya katılımın oldukça yoğun olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, “İl Birinciliğine katılım gösteren öğretmenlerimize, sporcularımıza, idarecilerimize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü adına teşekkür ederiz. İlimizi gruplarda temsil edecek olan erkek ve kız takımlarımıza başarılar dileriz “dedi.