206-2017 okul Sporları faaliyet programında yer alan Dart Yıldızlar ve Gençler İl Binciliği yarışmaları 3-5 nisan 2017 tarihlerinde yıldızlarda 13 gençlerde 20 takımın katılımı gerçekleştirildi.  Toplamda 132 sporcunun katıldığı il müsabakalarının ardından dereceye giren sporcular gurup müsabakalarına katılmaya hak kazandılar.

Okullar Arası Yıldız ve Gençlerin Dart İl Birinciliği için yarıştığı, oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen tören ile verildi.

Genç Erkeklerde birinci Çamlıhemşin Ç.P. Lisesi, ikinci Pazar 10 mart Lisesi, üçüncü Ardeşen M.T.A. lisesi ve Rize And. İmam hatip lisesi oldu. Yıldız Kızlarda birinci Çamlıhemşin Dikkaya O.Okulu, ikinci Kalkandere Atatürk O.Okulu, üçüncü Pehlivantaşı O.Okulu ve Hüseyin Sarıoğlu O.Okulu oldu. Yıldız Erkekler birinci Çamlıhemşin Dikkaya O.Okulu, ikinci Kalkandere Atatürk O.Okulu, üçüncü Mehmet Akif Ersoy O.Okulu ve Ardeşen Işıklı O.okulu oldu.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK “ branşlarımızda her yıl katılan okul takım sayılarımız  ikiye katlandığını görmekteyiz. Gençlik Spor ailesi olarak Dart branşında da il ve ilçelerimizden bir çok sporcumuz bu güzel organizasyonda yer aldı. Dereceye giren okul takımlarımız bizleri gurup müsabakasında temsil edecekler.İl birinciliğinde dereceye giren takımlarımızı antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik ederek emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum “ diye konuştu.