Pazar Kaymakamı Selçuk ASLAN, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK, Spor Şube Müdürü Cafer KÜÇÜKMUSTAFA, Hentbol İl Temsilcisi Fevzi NEBİOĞLU hazırlık çalışmaları kapsamında Pazar M.Akif Pirim Spor salonunda Antrenmanlarını sürdüren Hentbol A Milli Takımı ziyaret ederek oynanacak maçta Milli Takıma başarılar dileyerek sporculara baklava ikram ettiler.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK “6 Nisan 2016 Çarşamba günü Belçika ile Rize Yenişehir Spor Salonunda karşılaşacak olan Hentbol A Milli Takımımıza şimdiden başarılar diliyorum. Rize ilinde gerçekleşecek olan Çeyrek Final müsabakasında Rize’li spor severler ile birlikte  spor salonumuzda yerimizi alarak milli takımımızı destekleyeceğiz. A Milli takımımız Belçika karşısında güzel bir galibiyet ile bizleri mutlu edecektir. Rize ilinde bu tür organizasyonların gerçekleşmesi bizleri mutlu etmektedir. Emeği geçen herkese ve Milli takımımıza da bundan sonra ki müsabakalarda başarılar diliyorum “ diye konuştu.

Kaymakam Selçuk ASLAN’da hentbolculara hitap ederek, “Sizlerin gayretleriyle Hentbolda farklı başarılar gelecektir. Sizlerin çabaları, milli başarılarınız gençlerimizin de sizlerin peşinden yürüme isteğini artıracaktır. Sizin izinizden yürümek isteyen gençlerimize rol-model olacaksınız. 6 Nisan 2016 saat 19.00’da Rize Yenişehir Spor Salonunda yapılacak olan Türkiye – Belçika Erkekler Hentbol Çeyrek Finalinde bayraklarımızla tribünde biz de destekçiniz olacağız.” dedi.