Küçük kızlarda A gurubu 1.si Trabzon Maçka Çatak O.Okulu olurken, B Gurubu 1.cisi Van ipekyol Fevzi Geyik Orta Okulu , C gurubu 1.cisi ise Iğdır Merkez B.H.H. Taşdemir Orta Okulu oldu. En iy i2.ci ise Saamsun Alacam E.A. Gül Orta okulu oldu.

Küçük Erkeklerde ise A gurubu 1.cisi Rize Kalkandere Çayırlı Orta Okulu olurken B Gurubu 1.cisi Bursa Yıldırım.F.S.Mehmet O.Okulu, C gurubu 1.cisi ise Amasya A.K. İmam H. Orta Okulu oldu. En iyi 2.ci Samsun Alaçam K.İmam H. O. Okulu oldu.

Yıldız kızlarda size A gurubu 1.si Samsun Alaçam.S. Orta Okulu olurken, B Gurubu 1.cisi ğdır Merkez B.H.H. Taşdemir Orta Okulu, C gurubu 1.cisi ise Samsun Alaçam Göçkün 75.yıl Y.B.O. okulu oldu. En iyi 2.ci Rize Kalkandere Çayırlı O.Okulu oldu.

Yıldız Erkeklerde ise  A gurubu 1.cisi Samsun Alaçam Karahüseyinli O.okulu, , B Gurubu 1.cisi Trabzon Maçka Çatak O.Okulu, C gurubu 1.cisi ise Samsun Alaçam Göçkün 75.yıl Y.B.O. okulu oldu. En iyi ikinci ise Tokat Turhal Ahmet Dinçer O.okulu oldu.

Dereceye giren takımlara madalyaları ve başarı belgelerini Spor Şube Müdürü Cafer KÜÇÜKMUSTAFA, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan TEKKE ve Okul Sporları İl Temsilcisi Mustafa AYDIN tarafından verildi.

Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanan takımlar 17-19 Nisan 2015 tarihlerin Mersin ilinde yarışacak.