Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi ve İl Müftülüğünün işbirliği ile gençlerimize Camii alışkanlığı kazandırmak ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak maksadıyla tertip edilen “Seher Buluşmaları” projesi çerçevesinde “Günün En Güzel Vaktinde Şehrin Kalbinde Buluşalım” sloganıyla gençlerimiz Orta Camii’de bir araya gelerek  sabah namazını kıldılar.

Gerçekleşen seher buluşmasında Rize Gençilk Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK, Müftü Yusuf DOĞAN, Tümsiad Rize Başkanı Baki FİL, Rize Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Fahri ALKAN, Rize Osmanlı Ocakları Başkanı Kerim KESKİN ve öğrenciler katıldı.

Kılınan sabah namazından sonra  tesbihat ve dualar yapıldı. Ardından TÜMSİAD’ın ikramı  çorbalar içilerek  gençlerle sohbet eden İl Müdürü Mustafa ÇELİK ve İl Müftüsü Yusuf DOĞAN  haftanın bir gününde Seher Vakti Buluşmalarını daha geniş kapsamlı yapacaklarını ifade ettiler.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK açıklamasında “ Rahmet ve bereket izinden başka hiç bir gündemi bulunmayan Seher Buluşmalarında gençlerimizle maneviyat duygusunu birebir yaşıyoruz. Seher vaktinin bereketiyle bereketlenen çorba sofrasının sıcaklığı, her yudumda gönülleri ısıttı. Kardeşliğin, sevginin, saygı ve hürmetin adresi olan Seher Buluşmaları gençlerin yüzündeki tebessüm, gözlerindeki memnuniyet ışığı, tüm yaşananların gönüllere huzur olup aktığının en açık göstergesi oldu” diye konuştu.