Kulüpler bazında ise 205 puanla İstanbul Büyükşehir Belediyesi birinci olurken Ankara ASKİ 170puanla 2. Oldu. 98 Puanla Rize Çaykur Spor üçüncü sırada yer aldı. 81 puan toplayan Kayseri Şekerspor ise şampiyonayı 4. Sırada tamamladı.

Son gün maçlarının ardından kilolarında Türkiye şampiyonu olan sporcular şunlar;

55 Kilo (KSE) Ekrem Öztürk

60 Kilo (İBB) Ahmet Uygar

63 Kilo (İBB) Abdurrahman Altan

67 Kilo (ASK) Enes Başar

72 Kilo(İBB) Cengiz Arslan

77 Kilo (İBB) Serkan Akkoyun

82 Kilo(ASK) Emrah Kuş

87 Kilo (RCA) Salih Aydın

97 Kilo (İBB) Cenk İldem

130 Kilo (ASK) Rıza Kayaalp

Müsabakalar sonunda bir açıklama yapan Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Türkiye Greko Romen güreş şampiyonasının  son derece başarılı geçtiğini belirterek “Serbest Türkiye Güreş Şampiyonasına göre katılımın az olmasına rağmen kalite oldukça yüksekti. Özellikle milli takımdaki sporcularımız Rıza Kayaalp dışında yenildiler. Bu da büyük bir rekabetin oluşmasını sağladı. Bizim başarımızı artırmamız için sıklet rekabetini artırmamız lazım. Burada şunu net bir şekilde gördük ki Greko Romen’de sıklet  rekabeti oluştu. Her sıklette en az 2-3 tane alternatif isimler var. Bundan dolayı çok mutlu olduk. Bu rekabet bizlere uluslararası alanlara büyük başarılar kazandıracak. Sıklette rekabet olacak ki başarı gelecek. Geçmişe baktığımızda da bunu görüyoruz. Rekabet olan her sıklette başarılı olduk. Biz bu şampiyonada en büyük hedeflerimizden biri olan sıklet rekabetini sağlamış olduk. Son derece güzel bir şampiyonayı geride bıraktık." dedi.

Rize'de olmaktan son derece mutlu olduklarını kaydeden Aydın, "4 gün boyunca Rizeli hemşehrilerimiz bizleri ve sporcularımızı misafir etti. Çok iyi ağırlandık. Bizleri burada son derece misafirperver bir şekilde ağırlayan Rizeli vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu şampiyonaya katılan sporcu, antrenör ve hakemlerimize de teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca Türkiye şampiyonasını bizzat gelerek burada takip eden Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Dr.Osman Aşkın Beyefendiye de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum ” şeklinde konuştu.

Kayaalp: "Cumhurbaşkanımızın memleketinde olmaktan mutluyuz"

Milli Sporcu Rıza Kayaalp ise yaptığı açıklamada, "Öncelikle güreşe desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Her müsabaka sonunda kendisi bizleri arayıp tebrik etmiştir ve onun memleketinde olmaktan son derece mutluyum. Bundan sonraki süreçte ise 2020'de yapılacak olan Tokyo Olimpiyatları'na katılmak için çalışmalarımız sürecek ve oradan mutlaka başarılarla döneceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.