Yapılan müsabakalar neticesinde çeyrek final müsabakalarına katılma hakkı kazanan takımlar belli oldu.

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 13 Şubat spor salonunda gerçekleştirilen ANALİG Karadeniz 2 grubu Basketbol grup müsabakaları oldukça çekişmeli geçti. 

Erkekler 4 gurupta kızlar ise 2 gurupta çeyrek finale çıkmak adına mücadele ettiler. Müsabakalar neticesinde Erkekler A gurubunda Trabzon, Tokat, erkekler B grubunda Artvin ve Rize, Erkekler C gurubunda ise Giresun ve Erzincan çeyrek finale adını yazdırdı.

Kızlarda ise A gurubunda Giresun, Erzurum ve Gümüşhane takımları çeyrek finale çıkarken, B grubunda ise Tokat, Rize ve Trabzon takımları çeyrek finale çıktı. Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Çeyrek final müsabakaları 9-11 Mart 2018 tarihleri arasında Trabzon ilinde gerçekleştirilecek.

Erzincan’da 15-17 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Karadeniz 2 grubu Basketbol grup müsabakalarında Erzincan, Erzurum, Gümüşhane, Rize, Tokat, Artvin, Giresun ve Trabzon ilerinin Bayan basketbol takımları ile Artvin, Erzincan, Erzurum, Rize, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Tokat, Trabzon ve Bayburt İllerinin erkek basketbol takımları mücadele etti.