11-12 Ağustos 2017 tarihlerinde 14 ilden 236 sporcunun katıldığı müsabakalar Küçükler-Yıldızlar  Erkek-Bayan kategorilerinde Bayburt spor salonunda gerçekleşti. 

Şampiyonada 7 Altın, 4 Gümüş ve 11 bronz madalya alan sporcularımız Erkek ve Bayanlarda takım halinde Karadeniz şampiyonluğunu elde ettiler.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK “ Geleceğimizin teminatı olan genç sporcularımızın başarıları bizleri gururlandırmaktadır. Emeklerimizin karşılığını bir çok spor branşında almış olduğumuz derecelerle ortaya koymaktayız. Rize spor anlamında oldukça büyük yollar kat etti ve etmeye devam ediyor. Gerek antrenörlerimiz gerek velilerimiz ve gençlerimiz kendilerine nasıl inanıyor ve güveniyorsa bizlerde spor il müdürlüğü olarak onları yalnız bırakmıyoruz. Hedefimiz her zaman daha da ileriye bakarak kendimizi geliştirmektir. Rekabetin olduğu yerde başarı vardır. Genç sporcularımıza hedeflerini her zaman yüksek tutmaları gerektiğini bir kez daha belirtmek istiyorum. Emeği geçen antrenörlerimize ve sporcularımızı tebrik ediyorum “ dedi.