Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, çocuklara Ramazan ayının manevi havasını yaşatmak ve orucu sevdirmek amacı ile çocuk iftar programı düzenledi. Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi'nde verilen çocuk iftarına yaz Kuran Kursları'nda eğitim gören çocuklar katıldı.

İftar yemeğinin ardından programa katılan çocuklara Kuran-ı Kerim hediye edildi. Yine çocuklar tarafından hazırlanan ilahiler okundu.
Çocuklar Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Hayrat Vakfı iş birliği ile düzenlenen Yaz Kuran kurslarında eğitim görmekten ve düzenlenen iftar programına katılmaktan dolayı duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Etkinlikler hakkında açıklama yapan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, "Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Çocuk İftarı'nın bu yıl 2.'sini düzenliyoruz. Ramazan'ın birleştiriciliği, güzel havası ve ruhaniyetini çocuklarımızın da yaşaması, bu güzelliği bu yaşta tatmaları ve ileride Ramazan ayını daha güzel bir şekilde geçirmeleri amacı ile bu etkinliği düzenliyoruz. Hayrat Vakfı'nın iş birliği düzenlediğimiz Kuran kurslarımızda eğitim gören çocuklarımızı burada topladık. Çocuklarımızı manevi anlamda bu ortamda böyle mutlu görmekten kurumum adına çok mutluyum" dedi.