Başkan Dr. Atilla ESMEN, Çayeli Sahil Camiinde gerçekleştirilen sahur programında gençlerle bir araya geldi. Sahur programına, Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla ESMEN, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa ÇELİK, Çayeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammed YILMAZ, Çayeli Gençlik Merkezi Müdürü Emre ÇATAKLI, STK temsilcileri ve gençler katıldı.

Çayeli Gençlik Merkezi Müdürü Emre ÇATAKLI yaptığı konuşmada " Çayeli Gençlik Merkezi olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliklere verdiği destekler ve katılımları için Başkanımız Sayın Dr. Atilla ESMEN teşekkür ediyorum.  Çayeli gençliğine sahip çıkan başkanımızdan sevgiyi, vefayı, dostluğu öğreniyoruz dedi. 

Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla ESMEN ise, “ Böylesi güzel bir gecede gençlerle olmaktan büyük bir memnuiyet duydum, Gençliğimiz milli ve manevi değerlere sahip çıkararak ülkemizin geleceğinin teminatı olduğunu bu gece bir kez daha göstermiş oldu. Gençleri bu saatte bu kadar kalabalık olarak burada görmek çok güzel, Gençliğimiz sadece ülkemizin değil, bölgemizde ve Dünyada ezilen bütün mazlumların umududur. Şu an karşımda da böyle bir şuurla hareket eden bir gençlik görüyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Sahur programı kılınan Sabah Namazı ile sona erdi.