BİLİNÇLİ GENÇLİKLE GELECEĞE UMUTLU BAKIYORUZ

Gençliğin Rize'nin gelişmesinde önemli katkılar sunacağını ve bilinçli gençlikle geleceğe daha umutlu baktıklarını dile getiren Vali Bektaş," Güçlü ve müreffeh bir Türkiye idealine ulaşmak, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı, gençlerimizi milli kültür ve tarihini unutmadan, çağın gereklerine uygun bilgi ile donatarak, her türlü zararlı alışkanlıklardan koruyarak ve en iyi şekilde yetiştirmek ile mümkündür." dedi. 

ÖZ GÜVENİ YÜKSEK GENÇLER YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Gençlerle aynı iftar sofrasını paylaşmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Vali Bektaş, " Ramazanın bereketi vesilesiyle toplanmış bulunuyoruz. Milli ve manevi değerlere sahip çıkan, araştıran, sorgulayan, öz güveni yüksek bireyler yetiştirmek istiyoruz.  Rize'de görev yaptığım süre zarfında daha sık görüşeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin ramazanını tebrik ediyorum.  Allah bu güzel ayda kaynaşmaya, birliğe, yardımlaşmaya vesile olan herkesten razı olsun." ifadelerini kullandı. 

İftar yemeğine Vali Erdoğan Bektaş, Vali Yardımcısı Emre Nebioğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ile 500 genç katıldı.