25-26 Mayıs 216 tarihinde Olimpik Yüzme Havuzunda yapılan müsabaka Okul sporları branşında ilk defa bu yıl düzenlendi. A ve B kategorilerinde yarışan minikler derece girebilmek için kıyasıya mücadele ettiler.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK açıklamasında “ ilimizde okul sporları branşında ilk defa düzenlenen yüzme müsabakalarına minik sporcularımız yoğun ilgi gösterdi. Yüzme branşında inanıyorum ki ileriki zamanlarda Rize’li yüzücülerimiz ulusal ve uluslar arası arenada ses getirecekler, çocuklarımıza ve Rizeli vatandaşlarımıza bu güzel tesislerde spor yapma imkanı sunanlara şükranlarımız sunuyoruz. Müsabakaların gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyor ve dereceye girerek ilimizi temsil edecek sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları, Tesis Amiri Nizamettin TÜRKYILMAZ, Okul Müdürleri ve Antrenörler tarafından takdim edildi.

Müsabakalarda dereceye giren sporcular Spor Genel Müdürlüğü tarafından tarihi ve yeri belirlenecek grup müsabakalarında Rize ilini temsil edecekler.

 Dereceye giren sporcuları görmek için tıklayın