Giresun ilinde gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakalarında 15 Erkek 15 Kız sporcunun katıldığı Yüzme branşında 2006 doğumlu Berke TÜFEKÇİ 50 metre serbest de 3.cü, sırt üstü kategorisinde 2.ci, 200 metre serbest de 3. Oldu.
2007 doğumlu Yekta KAZANCIOĞLU 200 metre serbest de 4.cü, 50 metre serbest de 6.cı, 50 metre sırt kategorisinde ise 6.cı oldu.
2007 doğumlu Ayşen KARACA 200 metre serbest de 3.cü olurken, 2006 doğumlu Doğa Nil CİNEL 200 metre serbest de 3.cü, Melike TANYEL ise 50 metre Kelebek de 4.cü oldu.

Anadolu Yıldızları Badminton Çeyrek Finallerine katılan Rize ekibi, kızlarda dördüncü oldu
Fatsa 75. Yıl Spor Salonu'ndaki çeyrek finallere, Ordu, Tokat, Bayburt, Artvin, Trabzon, Giresun, Rize, Ardahan, Erzincan ve Erzurum'dan 10 takım katıldı. 3 gün süren müsabakalar sonucunda yarı finallerde illerini temsil edecek ilk 6'ya giren takımlar belli oldu. Erkek ve kız kategorisinde gerçekleşen müsabakalarda kızlarda Erzincan ili birinci olurken Ordu ikinci, Trabzon üçüncü, Rize ise dördüncü oldu. 

Trabzon’da Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan Judo Karadeniz 2 Gurup müsabakaların da ise +73 kg İdris Semih YILMAZ 1.ci, 46 kg da Hüseyin SAKAL 2.ci, 50 kg da Cüneyt KULAKSIZ , 60 kg da Nurettin UZUN, 66 kg da Yavuz Selim ERKAN, 73 kg da Onur KURÇENLİ, 44 kg da Sevcan AİS 3.lüğü elde ettiler.

Gösterdikleri performans ile guruplarında başarı elde eden takımlar bir üst tura katılmaya hak kazandılar.
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK yaptığı açıklamasında “ bir üst tura çıkan takımlarımız bizleri en iyi şekilde temsil edecektir. Anadolu Yıldızlar Ligi’nde  bir çok branşta antrenörlerimizin de özverili çalışmaları doğrultusunda başarıyı yakaladık. Bundan sonra ki yarışmalar da inşallah daha iyisini yapacağız. Bu başarılarda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.