10-17 Ekim 2015 tarihleri arasında Tiflis’te düzenlenecek Avrupa Şampiyonası için hazırlıklarını Rize’de sürdüren İşitme Engelliler Güreş Takımına, Dünya Güreş Şampiyonu sporcudan sürpriz ziyaret gerçekleştirildi.

Dünya Güreş Şampiyonu Selçuk Çebi,  Avrupa Şampiyonası öncesi kamp çalışmalarını 27 Eylül’den itibaren Rize Salarha Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde sürdüren İşitme Engelliler Güreş Takımını ziyaret etti.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK tarafından çiçeklerle karşılanan Selçuk ÇEBİ, şampiyonaya hazırlanan güreşçilere moral verdi, güreşçilerle sohbet edip başarılar diledi ve fotoğraf çektirdi.

Avrupa Şampiyonası’na 40 sporcu ile Rize’de hazırlanan İşitme Engelliler Güreş Takımı’nı misafir etmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK, kampı ziyaret ederek güreşçilere moral verip, destek olan Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Selçuk  ÇEBİ’ye teşekkür etti.

İşitme Engelliler Güreş Takımı’nın 9 Ekim’e kadar Rize’de hazırlıklarını sürdüreceğini kaydeden ÇELİK, sporcuların Tiflis’te düzenlenecek Avrupa Şampiyonasında başarılı olacaklarına yürekten inandıklarını ifade ederek, Tiflis’ten iyi sonuçlarla döneceklerine ve Ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektireceklerine inandıklarını kaydetti.