Rize Yeni Şehir Spor Salonu'nda başlayan ve 3 gün süren şampiyonanın son gününde erkeklerde -55,-60 ve +66  kiloda, bayanlarda ise -52, -57 ve +57 kiloda maçlar yapıldı.

Erkeklerde son gün -55 kg da altın madalya Ordu’dan Erdal Danışmana gitti gümüş madalya ile onu İsmail Ünal takip ederken, Umut Utku Turanlı ve Mustafa Menevşe 3 lüğü paylaştılar. Madalyalarını Rize Vali Yardımcısı Turan YILMAZ, İl Emniyet Müdürü Adem ÇAKICI ve Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK takdim etti.

Erkeklerde +60 kg da Kahramanmaraş’tan Cihan Ayberk Tiyek altın madalya alırken, gümüş madalya ile Munir Ertuğ onu takip etti. Emir Yıldız ve Hasan Hüseyin Kol 3 cülüğü paylaştılar. Madalyalarını Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı İslam YÜCEL takdim etti.

Son gün bayanlarda ise +57 kiloda İzmir'den Buse Çakar altın madalya alırken, Suzannur Duman ikinci olarak gümüş madalya aldı. Sümeyye Türkmen ve Sude Nizam ise 3 cülük kürsüsünü paylaşarak bronz madalya kazandı. Madalyalarını Federasyon Başkanı Fatih UYSAL takdim etti. 

Genel madalya sıralamasına göre Kocaeli 7 altın 6 gümüş 4 bronz madalya ile 1ci olurken, Iğdır 3 altın madalya ile onu takip etti. Samsun ise 1 altın 1 gümüş ve 5 bronz madalya ile 3. Sırada yer aldı. Rizeli sporcular ise şampiyonayı 1 gümüş ve 1 bronz madalya ile tamamladı.