Rize İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen İftar Yemeğine Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Mustafa ÇELİK ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Cafer KÜÇÜKMUSTAFA ve Müjdat AKKURT'da katıldı.

Rize Judo il temsilcisi Ramazan ÖZTÜRK iftar yemeği davetine katılanlara teşekkür ederek " Rize'de Judo sporuna gönül veren Antrenörü, Sporcusu ile  büyük bir aileyiz. Bu ailenin her bireyi özverili ve fedakâr bir şekilde görevlerini yerine getiriyor. Ailemizin her ferdi bizim için çok değerlidir. Birlik ve beraberliğin ne kadar önemli değerler olduğunu böylesi anlamlı günlerde daha net bir şekilde görüyoruz. Tüm Judo ailesine  ve sporun gelişmesi adına emek gösterenlere gayretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Mustafa ÇELİK Ramazan ayının, sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği bir ay olduğunun ifade ederek, “Birlik, beraberlik, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği, rahmet ve bereketiyle gönüllere huzur veren Ramazan ayının hayırlar getirmesini diliyorum. Bu güzel organizasyonla bizleri Rize'de Judoda geçmişten günümüze emeği geçenleri bir araya getiren  Judo il temsilcisi Ramazan ÖZTÜRK teşekkür ediyorum. dedi.

Katılımcılar iftarın ardından Rize deki Judo’nun gelişimini değerlendirmelerde bulundular.