İlimizi Gururlandırdı

Türkiye’ye döner dönmez ayağının tozuyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK’i antrenörü Hüseyin DİLSİZ ile birlikte ziyaret eden Tahir İLKBAHAR Gençler Avrupa Şampiyonası Plaj Hentbolunda Avrupa 5.si olarak Ülkemizi ve ilimizi gururlandırdı.

Gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK kazanılan başarının kendilerini çok sevindirdiğini dile getirerek “ Sporcumuz Tahir İLKBAHAR başarısıyla takımına büyük katkı sağlayarak Avrupa 5.si olmayı hak ettiler. Alınan başarıdan dolayı öncelikle kendisini bugünlere getiren antrenörümüz Hüseyin DİLSİZ’e,  Milli takımıza ve sporcumuza teşekkür ediyorum. Sporcularımızın bu başarıları bizi mutlu ediyor. Avrupa, Dünya ve Olimpiyat oyunlarında Türk sporcuların kazandığı madalya sayısında da artışlar bizlerin doğru yolda  olduğunu kanıtlıyor. Avrupa Şampiyonasında sesimizi duyuran sporcuları, antrenörlerini ve velilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum “ diye konuştu.

Hentbol antrenörü Hüseyin DİLSİZ yaptığı açıklamasında kendilerine her konuda destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK’e teşekkür etti.