Rizeli kick boksçular, 01-07 Temmuz 2019 tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasını 2 Altın, 2 Gümüş ve 3 Bronz madalya ile tamamlayarak önemli bir başarı elde ettiler.

Türkiye Kick Boks Federasyonunun 2019 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Kick Boks Şampiyonası (Büyükler, Gençler, Yıldızlar, Minikler) 01-07 Temmuz 2019 tarihleri arasında Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2000 Kişilik Palandöken Buz Pateni Spor Salonu'nda yapıldı.

Kick Boks Milli Takım ve Rize Bölge Antrenörü Ahmet Cebir ve Çaykur Rizespor Antrenörü Ergün Çakmakçı yönetiminde şampiyonaya hazırlanan Rizeli kick boksçulardan Ahmet C.1 Fight Club sporcuları Melisa Çelik ve Cemre Temizel birinci olarak Türkiye Şampiyonluğunu elde etti. Çelik, gençler 52 kg’de Türkiye şampiyonluğu ve altın madalyaya uzanırken, Temizel ise yıldızlar 55 kg’de Türkiye şampiyonu oldu ve altın madalya kazandı.

Şampiyonada Ahmet C.1 Fight Club sporcularından Tuğba Erdoğan büyükler 52 kg’de Yavuz Selim Kanbur ise büyükler 81 kg.’de şansız bir şekilde final maçlarını kaybettiler ve Türkiye 2.’liği ve gümüş madalya ile yetinmek zorunda kaldılar.

Yine Ahmet C.1 Fight Club sporcularından İbrahim Emirhan Korkmaz gençler 75 kg’de, Çaykur Rizespor sporcusu Semra Saraç büyükler 70 kg’de, Kızılelma Spor Kulubü sporcusu Sefa Tekin ise büyükler 74 kg’de Türkiye 3.’sü olarak bronz madalyanın sahibi oldular.