Gençlik Merkezi Şehit Uğur Korkmaz Çok Amaçlı Salonda yapılan toplantıya Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Ali Özdemir, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Çakmakçı, Okul Müdürleri, Gençlik Liderleri,Öğretmenler ve Okul Temsilcileri katıldı. 

Program bir ay önce vefat eden Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz ve uğradığı hain saldırıcı şehit düşen İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ile  tüm Şehitlerimiz için Kur-an tilaveti ile başladı.

Toplantı kapsamında katılımcılara Rize Gençlik Merkezi faaliyetleri, Gençlik ve Spor Bakanlığının proje ve diğer faaliyetleri ile ilgili Gençlik Liderleri tarafından okul temsilcilerine bilgiler aktarıldı.  Temsilci gençler okullarında Rize gençlik Merkezinin faaliyetlerini tanıtmalarını, arkadaşlarını Gençlik Merkezlerine davet etmelerini,i Gençlik ve Spor Bakanlığının projelerinden istifade etmelerini ve serbest zamanlarını gençlik merkezlerinde geçirmeleri  için bilgilendirdiler.

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik “ Rize Gençlik Merkezimizin düzenlediği bu program ile sizlerle burada buluşmak bizleri mutlu etmiştir. Gençlik Merkezi faaliyetler ve projeleriyle hem eğitim hem sosyal yaşantınızda boş zamanlarınızı daha etkin ve verimli geçirmenizi sağlamak sizlerle birlikte gücümüze güç katmak istiyoruz. İleriki günlerde de sizlerle bir çok kez buluşmayı hedefliyoruz. Birlikte yol alarak proje faaliyetlerimizde gücümüze güç katacağız. Bu programda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum ”  dedi. 
Program gençler için hazırlanan kokteylin ardından sona erdi.