19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında hayata geçirilen “ Sanatla Kardeşliğin Buluşması “ adlı Resim sergisinin açılışını Rize Valisi Erdoğan Bektaş gerçekleştirdi.

2018 yılı Gençlik Haftası Faaliyetleri Kapsamında “ Sanatla Kardeşliğin Buluşması “ adlı Resim Sergisi için Rize’de misafir olan Apolo Tiflis Devlet Sanat Akademisi Güzel Sanatlar Bölümü eğitmeni ve öğrencileri Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Belediye Başkan Yardımcısı Sultan Yılmaz ve  Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’i makamlarında ziyaret ettiler.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik “2018 yılı  Gençlik Haftası Faaliyetleri Kapsamında “ Sanatla Kardeşliğin Buluşması “ adlı Resim Sergimiz için Rize’de misafir ettiğimiz Apolo Tiflis Devlet Sanat Akademisi Güzel Sanatlar Bölümü öğrencilerimizle bir araya geldik. Ortak sergimiz  için buraya kadar gelip bizleri kırmayan dostlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kültür ve Sanat kardeşliğinin pekişmesi adına bu güzel organizasyonları Rize ilimizde yapmaktan dolayı büyük keyif alıyoruz. Gençlik Haftası kapsamında ilimizde bulunan misafirlerimize teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.