2017-2018 okul Sporları faaliyet programında yer alan Dart Yıldızlar İl Binciliği yarışmaları 12-13 Mart 2018 tarihlerinde yıldız erkeklerde 6, kızlarda ise 8 Okul takımının katılımı ile gerçekleştirildi.  Toplamda 70 sporcunun katıldığı il müsabakalarının ardından dereceye giren sporcular gurup müsabakalarına katılmaya hak kazandılar.

Okullar Arası Yıldızlar Dart İl Birinciliği için yarıştığı, oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen tören ile verildi.

Yıldız Kızlarda birinci Çamlıhemşin Dikkaya O.Okulu, ikinci Pehlivantaşı O.Okulu, üçüncü Kurtuluş O.Okulu dödüncü ise Mehmet Akif Ersoy O. Okulu oldu. Yıldız Erkekler birinci Çamlıhemşin Dikkaya O.Okulu, ikinci merkez kutuluş O.Okulu, üçüncü Mehmet Akif Ersoy O.Okulu dördüncü ise Pazar Haberal vakfı yaşar ve Medine Haberal O. Okulu oldu.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK “ branşlarımızda her yıl katılan okul takım sayılarımız  ikiye katlandığını görmekteyiz. Gençlik Spor ailesi olarak Dart branşında da il ve ilçelerimizden bir çok sporcumuz bu güzel organizasyonda yer aldı. Dereceye giren okul takımlarımız bizleri gurup müsabakasında temsil edecekler. İl birinciliğinde dereceye giren takımlarımızı antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik ederek emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum “ diye konuştu.