Küçük Erkekler kategorisinde 6, Küçük Kızlar kategorisinde 3 okul takımının katılığı il birinciliği müsabakalarının sonunda Küçük erkekler kategorisinde İl birincisi Merkez Şevket Yardımcı Ortaokulu olurken Merkez Kurtuluş Ortaokulu İkinci,  Ardeşen Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortakokulu üçüncü oldu. Küçük Kızlar kategorisinde İl birincisi Merkez Çaykur Ortaokulu olurken Ardeşen Alparslan Ortaokulu ikinci,  Merkez Şevket Yardımcı Ortaokulu üçüncü oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik “Okul sporları müsabakalarında öğrencilerimiz hem eğitim hem de spor etkinliğini bir arada yapma fırsatı buluyor. İl Müdürlüğü olarak spor tesislerimizi en etkin bir şekilde kullanarak öğrencilerimize en iyi spor ortamını sağlamak, gençlerimizin akademik başarılarının yanı sıra, sosyal, kültürel ve spor faaliyetlerine de katılımlarını sağlayarak kendilerini geliştirme fırsatı sunuyoruz. Hentbol İl Birinciliği turnuvasına katılan tüm okul takımlarımızı tebrik ediyorum. İl birincisi olan ve gruplarda ilimizi temsil edecek olan takımlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

Müsabakalar sonunda yapılan kupa töreninde ile dereceye giren okullara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri ve Okul Müdürleri tarafından verildi.